Викладачі кафедри Комп’ютерних наук та інформаційних технологій ХНУ провели зустріч з учнями 7..10-х класів НВК №9 міста Хмельницького, які цікавляться інформаційними технологіями та програмуванням.

Викладачі кафедри Комп’ютерних наук та інформаційних технологій ХНУ провели зустріч з учнями 7..10-х класів НВК №9 міста Хмельницького, які цікавляться інформаційними технологіями та програмуванням.В рамках зустрічі, учнів ознайомили з пристроєм «Leap Motion», що базується на технології захоплення рухів руки для людино-комп’ютерної взаємодії.

В рамках зустрічі, учнів ознайомили з пристроєм «Leap Motion», що базується на технології захоплення рухів руки для людино-комп’ютерної взаємодії. Як приклади застосування новітніх технологій були представлені розробки магістрів кафедри комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Учні мали можливість випробувати розроблене програмне забезпечення, та побачити результат. Зустріч провели доценти кафедри Комп’ютерних наук та інформаційних технологій Петровський С.С. та Багрій Р.О.