УРОЧИСТА ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ

31 серпня об 10 годині у Хмельницькому національному університеті традиційно на спортивному стадіоні біля гуртожитку №4 відбудеться урочистий ритуал “Посвячення першокурсників у студенти”.

31 серпня об 10 годині у Хмельницькому національному університеті традиційно на спортивному стадіоні біля гуртожитку №4 відбудеться урочистий ритуал “Посвячення першокурсників у студенти”. Сподіваємось, що вони гідно будуть примножувати історію Хмельницького національного університету.

 Вітатимуть першокурсників члени ректорату, директори інститутів, декани факультетів, завідуючі кафедрами, батьки, студенти та гості свята. З вітальним словом на урочистій церемонії виступлять представники облдержадміністрації, обласної та міської рад.   Благословить студентів, відправляючи у нелегку, але таку цікаву дорогу – дорогу знань, дорогу до опанування майбутньою професією ректор нашого університету, професор, заслужений працівник освіти України – Микола Єгорович СКИБА. Він вручить символічний ключ до скарбниці знань і студентський квиток першокурсникам.    Урочистості завершаються врученням залікових книжок новоспеченим студентам. Тож нехай здійсняться задуми молодих людей, адже студентська пора, як і молодість – пора найкраща і незабутня.